Edi Rama kryeministri i Shqiperise ka ardhur ne Durres dhe ka takuar banoret dhe kane bere nje plan per tu ardhur ne ndihme.

Kryeministri thote se do ndertohen perseri banesat dhe dhe do ju vijne ne ndihme sa me shpejte.

Ai thote:“S’do bëjmë shpi kartoni do bëjmë shpi, shpi. Është çështje e planifikimit. Ky është një proces për t’iu thënë strehim atyre që iu është she.mbur shtëpia, ose është e pabanueshme. Po bëjmë një plan për këtë. Të mos vijnë ata që s’kanë nevojë”,

Shpresojme qe Kryeministri te mbaj fjalen dhe te kujdeset per njerezit ne nevoje.Sepse sa kalojne javet cdo gje harrohet ashtu sic ka ndodhur dhe me ngjarjet ne muajt me pare.

Sepse neglizhenca e muajve te kaluar i coj njerezit ketu.