Mësohet se është stabilizuar gjendja e fëmijës që ra në gropën ku i ati po ziente rakinë.

Mësohet se pasi ka marrë mjekimin e nevojshëm në Tiranë, foshnja ka dalë nga gjendja e komës në të cilën ishte për shkak të dje gieve në 30% të trupit.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Therepel të rrethit të Skraparit, ku foshnja ka rënë aksidentalisht në gropën e rakisë.

Të afermit e tij kane derguar kete foto prane JOQ duke i treguar se djali fatmirësisht eshte mire dhe po permirësohet.

Zoti e shëroftë sa më shpejt!