Mbremjen e djeshme Kryeministri Rama zhvilloi takime me qytetaret duke i ardhe ne ndihme atyre.

Duke ecur ne mes te njerezve nje qytetar thote se i ka humbur gruaja dhe duhet ta ndihmonte Edi Rama.

Ja dialogu mes tyre.

Rama: Ça ke mor vëlla, ça ke? Më thuaj. Le të vijë, ça ke? Hë, thuaj?

Qytetari: Ma kanë marrë gruan ma kanë çuar në Golem.

Rama: Ça të kanë bërë?

Qytetari: Ma kanë marrë gruan, e kanë çuar në Golem.

Rama: Si ta kanë çuar në Golem

Qytetari: E kanë marrë e kanë çuar pa më vet mua.

Rama: E kanë marrë gruan pa të pyetur ty?

Qytetari: Po.

Rama: Po gruaja paska më shumë mend se ti se paska shkuar në hotel. Merr autobusin e shko tek gruaja. Hej Zot! O Zot! Gruaja është çmend me këtë, ka shkuar vetë i ka thënë në daç hajde në daç mos hajde.

video