Qendroini larg ketij njeriu sepse do tjua bej jeten te veshtire.

Jane disa njerez qe genjejne gjithmon ndaj qendroni sa me larg ketij njeriu.Sepse ai do tjua mbush ditet me genjeshtra.

Nje kategroi njerezit qe duhet ti qendroni larg jane manipuluesit.Qe manipolojne cdo gje dhe pse jane gabim ata gjithmon mbeshtesin mendimin e tyre te gabuar.

Njerezit qe jane kalimtare.Dhe kesaj kategorie qendroi larg sepse ata jane si era qe vetem ikin larg dhe nuk kane agje ne jeten tende.

Nje mashkull qe bertet dhe uleret dhe ky njeri qendroi larg sepse nje njeri i tille do ju lodhe pa mase.

Ndaj largohuni nga njerezit e till per nje jete te qete dhe dite te bukur.