Kevin Ball nje njeri qe merret me pastrimin e rrugeve ku papritur ai ka gjet nje qese te zeze te mbushur me euro.

Pasi e gjen qesen ai e dergon ate ne polici.Por pasi kaluan disa kohe ato ashkush nuk i terhoqi.

Ishte nje shume rreth 8 mij euro.Dhe asnje nuk i mori.

Me pas Kevin i merr parate dhe i ndan me shoket e tij te punes.

Dhe nje pjese te tyre i jep per bamiresi.