Ja cfare kane deklaruar prinderit e ciftit nga Librazhdi.Ata tregojne se nuk kanë pasur asnjë dijeni për ndonjë problem dhe se kane pritur te ndodh dicka te tille.

Ata ishin me te lumtur se kurre.Sapo ishin martuar dhe kishin mbi 1 vite te fejuar.

Kishin vetëm 5 ditë të martuar. Nuk na kanë thënë asgjë se kishin konflikt apo probleme me njëri-tjetrin. Edhe para martese nuk dimë të kishin konflikt. Jemi të habit nga ajo se çfarë na ndodhi, nuk dimë çfarë të themi”, janë shprehur prindërit e çiftit para policisë, sipas ‘Abc’.

Kur ne shkuam te dhoma ishte teper vone gjithcka ishte e pa pritur.

video