Histori njerezore e Isaelo Xhemalit nga Vlora është aq sa emocionuese.Ne te vertete histori te tilla na bejn me njerezor.

Prindërit biologjikë e lane Isaelon në kosh kur ai ende nuk kishte hapur sytë. Por, në momentet më të vështira të jetës së tij, fati e ndeshi me një zotëri nga komuniteti rom që i zgjati dorën duke e marrë në shtëpinë e tij.

Me te vertete ka njerez te mire ne kete bote qe te ndihmojne ne caste te veshtira.

Isabelo eshte 12 vjec dhe shkon ne shkolle dhe ai i falenderon pa mase njerezit qe e moren dhe e ndihmuan.
Ai thote se:Më dukej e pabesueshme, por pastaj e besova. As i njoh as i kam parë ndonjëherë. Njoh vetëm këta që më kanë rritur. Këta mbeten familja ime.”Dhe une i dua shume.Falenderoj Zotin qe me ndihmuan.

Deri më sot, prindërit biologjikë nuk e kanë kërkuar, por Isaelo thotë se sërish do të zgjidhje të jetonte në këtë familje që e rriti, pavarësisht se nuk i përket këtij komuniteti Ndërsa babai që e birësoi Leonard Xhemali rrëfen momentin kur e gjeti.

Per me shume shiko videon.