Në emisionin Shqiptarët për Shqiptarët ne News 24, Imami i nderuar Elvis Naci ka treguar për një mesazh qe i ka ardhur në telefonin e tij.

Mua më kanë marrë shumë persona ne telefon dhe me marrin jashte mase, por njëri më ka bërë shumë përshtytje, tregon ai. Një mesazh nga një prift me emrin Andon i kishte shkruar duke i thënë: Më falni, lekë s’kam, gj. ak do jap për shqiptarët po patët nevojë.

Imami Naci eshte nje nga njerezit me bujar gjate gjithe ketyre viteve dhe ka ndihmuar shume familje ne nevoje qe kesht kjo eshte dicka qe se ka bere asnje shqiptar me pare.

Per me shume shikoni videon