Floriana Garo eshte larguar nga shqiperia.U ben 3 vjet qe ajo eshte ne Gjeneve me bashkeshortin e saj dhe duke pritur femijen e dyte.

Ajo ka nje vazje me emrin Adian dhe eshte ne pritje tefemijes se dyte.

Ajo nuk merret me te prezantim dhe ne Gjeneve merret me biznes.

Por ajo sot ka takuar ish ministren e bredshme Majlinda Bregu dhe ata kan bere nje foto.

Ajo shkruan:”Nje pasdite e bukur me Majlinda Bregun ne Gjeneve”.

Ka postuar foton e saj ne instagram.Dhe ketu kuptuam se ata jane shoqe prej vitesh.