Ledioni dhe Sara Hoxha jane prinder te dy femnijeve te mrekullueshem.

Sara lindi nje djal dhe emrin ja vendosen Roman.

Bashkë me dy djemtë, London Noorin dhe Romanin, çifti kanë udhëtuar per pushimet e fund vitit.

Sara, Ledioni dhe London Noori janë duke pozuar para kamerës ndërsa Romani ndodhet në karrocë. “Gjithmonë duke admiruar jetën që kemi ndërtuar”, është përshkrimi që Sara i ka vendosur kësaj fotoje.

Por tezja Lori Hoxha i ben koment ne foton e cila e pyet:“Kam nevojë ta di çfarë ka veshur Roman”.