Pas sherimit te Olcit dhe shkuarjes se tij ne shtepi.Abc news thote se oficeret e policise kane shkuar tek shtepia e Olsit per ti bere pyetje atij.Pyetje per te kuptuar se cfare ndodhi.

Ata duhet te degjojne versionin qe Olsi do te tregoj se si ndodhi ngjarja e dites se Premte.

Megjithese ai e ka sqaruar ate per mediat se ngjarja ka ndodhur per shkak te mangjallit me prush.

Tani do te shikojme se cfare konkluzioni do te nxjerr polica per kete ceshjte.

Shpresojme dite te mira per Olsin dhe nje jete te qete.