Po vjen i ftohti polar dhe Europa dhe Ballkani pritet qe muajin Dhjetor te kete mote te ftohte me reshje shiu debore e ngrica.

Por fillimet e muajit dhjetor pritet te kete shtengata shiu ere dhe stuhi.

Megjithate jo i gjithe muaji do te kete reshje shiu sepse jave e dyte e Dhjetorit do te jete me mot te qete.

Ndaj beni kujdes me veshjen sepse kjo eshte stina e gripit dhe vishuni sa me mire.