Jeta ne Kanda eshte nje nga shtet me te fuqishme ne bote dhe nje jete sociale shume te mire.

Nese do te jetosh i lumtur enderro Kanadan.

Popullsia arriti 37 milionë e 300 mijë në janar të vitit 2019 dhe statistikat tregojnë se emigrantët luajnë rolin kryesor në rritjen e popullatës.

Në vitin 2018 qeveria kanadeze prezantoi një plan shumëvjeçar për emigracionin, që premton të mirëpresë mbi një milion emigrantë të rinj në vend deri në vitin 2021.

Qendra e aplikimit për viza kanadeze në Tiranë, çdo ditë pret të interesuar për të udhëtuar drejt Kanadasë dhe shërben me cilësi e shpejtësi, duke e bërë të pandjeshme mungesën e ambasadës, e cila për shqiptarët operon në Romë. Per te aplikuar na kontaktoni neve dhe do t’iu ndihmojme.

Eshte me te vertete nje fat i madh ai i cili mund te ike dhe te jetoj atje.