Sipas te dhenave te isntatit ne shqiperia nga 100 martesa 24 divercohen.Mosha kryesore per divorc eshte mosha 30 vjec.

Por cudia me e madhe eshte qe ndarja e 65 vjecares qe jeton ne kryeqytet.Pas 30 vjetesh martese aja ka kerkuar divorcin.

Ajo ka kapur bashkeshortin me nje grua tjeter duke vjelur ullirin bashk dhe ajo vinte ta shoqeronte deri ne shpi.

Gruaja gjyshe ka kerkuar divorcin nga bashkeshorti per shkak te mardhenies se burrit me nje grua tjeter.

Nuk e prisja kurr dicka te till pas 30 vjetesh te ndodh keshtu.

Shiko videon.