Shefi i kuzhines eshte vene ne sprove nga emisioni Thumbon dhe i bere nje kamera e fshehte.

Por eshte aq trim sa duket ne emisionin e tij.Kjo kamere e fshehte tregon tipin e tij te vertet.

Një çift i ka shkuar për darkë në restorantin e tij, por djali është shprehur për të dashurën e tij xheloz dhe Renaton.

Kjo ka mjaftuar që të fillojnë fjalet mes tyre, mes “klientit”, (gazetarit të infiltruar, Ronaldo Sharka), dhe shefit. E gjitha është një skenë e një kamera të fshehtë nga emisioni ThumbOn. Por siç duket, përballa situatave të tilla, Renato nuk është aq trim sa tregohet në kuzhinën e tij.

Per me shume shikoni videon.