Nje nga emisionet me plote komente dhe debate eshte emisioni Shihemi ne Gjyq.

Vajza kërkon drejtësi për vëllain e saj, i cili vuan dënimin në Greqi për vjedhje. Edliri, i cili është personi që ka tentuar të vjedhë në guroren në Sarandë, ka pranuar se ka gabuar kur ka përmendur emrin e vëllait të saj.

Debatet mes tyre ishin me tone shumë të larta, ku Alketa vazhdimisht ka përdor tone fyese dhe madje e ka thene per Edlirin. Alketa kërkon drejtësi për vëllain e saj, sepse akuza e padrejtë po iu merzit familjen.

Ja shikoni vodeon historia e vertete.