Te gjithe e kemi pare se Rudina Magjistari, prej vitesh ulet në të njëjtin vend në studion e emisionit të saj, por këtë të mërkurë ajo nuk eshte ulur ne vendin e saj.

Gjate emisionit nje ngjarje e kendshme ishte edhe ndryshimi i vendit te saj pasi Rudina u tregua e sjellshme duke ia liruar një mësueseje, e cila pa qellim u ul në vendin e saj.

Sirjusa Dana, mësuese e gjuhës dhe letërsisë në shkollën “Albanian College”, ishte e ftuar për të ndarë një moment shumë të veçantë me nxënësit e saj maturantë.

Coronavirusi dhe masat e karantinës këtë vit bënë që të gjitha shkollat në vend të mos zhvillojnë as mbrëmja e maturës dhe as procesin e diplomimit, ndaj, edhe mësuesja e kesaj shkolle ka menduar që t`u përgatisë një video me foto e video dhe muzikë me momentet e ndryshme të tyre përgjatë vitit shkollor.

Ja vidjo e plote e ketij episodi: