Te vjen mire kur shikon qe te gjithe njerezit solidarizohen per te ndihmuar ata qe kane nevoje.

Shume artiste kane bere donacione dhe nje nga ata eshte dhe Olta Daku.

Ajo do te japi te gjitha te ardhurat e shfaqejes Shirli Valentina per njerezit ne nevoje.

Te gjitha biletat qe do shiten do shkojne donacione per kete ata qe kane nevoje.

Kjo eshte nje veper madheshtore dhe nuk ka me bukur sesa Shqiptaret ndihmoje Shqiptaret.

Ja dhe lajmerimi.
“Bashkë me Adën vendosëm që të ardhurat e ‘Shirli Valentinës’ që do të jetë këtë fundjavë, të shkojnë në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti. Me shpresën për të ndihmuar sadopak në këtë situatë të vështirë… Në 7 dhe 8 dhjetor ora 19:00 në ArTurbina (salla e madhe)”, ka shkruar Olta në një postim të bërë në Instagram.