Renato Mekolli ka surprizuar shikuesit duke ftuar mamane e tij ne emisionin e tij.

Ajo ishte e ftuar speciale dge shefi i kuzhines ishte shume i lumtur.

Ajo i solli Renatos pjatën e tij të preferuar në studio, tavën e kosit dhe ajo rrëfeu histori nga fëmijëria e kuzhinierit dhe plot caste te bukura nga jeta e tij.

Te dy janë emocionuar duke folur për të shkuarën e tyre, dhe për vitet e vështira të emigrimit në Greqi, për kujtimet e tyre së bashku e mbi të gjitha për dashurinë që i lidh.Sepse emigrimi ne fillim gjithmon eshte i veshtir por ne Shqiptaret gjithmon ia dalin pavaresisht veshtiresive.

Mamaja i solli Renatos pjatën e tij të preferuar në studio, tavën e kosit si dhe rrëfeu histori nga fëmijëria e kuzhinierit. Si Renato ashtu dhe nëna e tij janë emocionuar duke folur për të shkuarën, për vitet e vështira të emigrimit në Greqi, për kujtimet e tyre së bashku e mbi të gjitha për dashurinë që i lidh.

Ishte hera e parë që mamaja e tij është shfaqur në ekran dhe kuzhinieri ka publikuar dhe një foto në profilin e Instagramit ku shkruan: “Faleminderit jeta ime, Mbretëresha ime! Hera e parë dhe e fundit që dole në ekran, sepse ju,familja ime dhe njeriu im jeni për mua.Vetëm për mua”.

Kjo ka qene nje nga episodet me te bukur te Renatos.