Ne shtepine e Arbana Osmanit festat duken bukur. Ajo eshte nje shtepi e mbushur me femije dhe aty qetesia dhe alegria e zbukurojne me teper shtepine.

Pamjet e shtepise se zbujuruar i ka postuar vete Arbana ku tregon se edhe Jonit i erdhi nje dhurate me nje kuti te madhe

Moderatorja i ka zbukuruar pjatat me nje dekor te mahnitshem dhe shije