E cuditshme qe dhe sot ne keto kohe ka femra qe martohen me para por ja qe kjo ka ndodhur dhe do te ndodh akoma.

Ka nje agjenci qe marton femrat per nje shume parash dhe keshtu ka ndodhur dhe me nje vajze ku eshte martuar per te perfituar 2000 euro.

Eshte nje agjenci ku aty mund te gjej kushdo nuse nepermjet pageses.

Agjensia thote se vajzat qe e bejne kete gje jane te varfera dhe per shkak te kushteve te veshtira zgjedhin te martohen me Maqedonas a shtetas te tjere.

Agjenisa thote qe cifti mund te rri 10 dite bashke dhe nese ata duhet te vazhdojne ateher i jepet pagesa dhe nese jo lidhja mbaron aty.