Arturi ishte ftuar tek e Diela Shqiptare ne rubriken Ka nje mesazh per ty.

Ai eshte burre i martuar me dy femi.Ai e ftoi nusen e tij per ti kerkuar falje sepse kishte bere like nje ish te tij dhe kjo kishte sjell debat me bashkeshorten.

“Historia ime me Manjolen ka filluar në vitin 2000, kemi 2 fëmijë nga martesa jonë. U njohëm kur ajo ishte 15 vjeç, unë 24. E rrëmbeva dhe doja të martohesha me Manjolën. Jeta vazhdoi mirë pa ndihmën e askujt. E falenderoj si grua, si nënë. Ne punojmë shumë që t’i plotësojmë kushtet dhe fëmijëve tane”

Por pas ketij gabimi Manjola e fali ate dhe ai tha qe nuk do ta perseris me kete gabim.Ajo i tha TE DUA.