Nje nga pediatret me te mira dhe shume aktive ne rrjetet sociale me keshillat e saj te bukura.

Ajo ka nje keshille per vjerrat apo gjyshet se si duhet te sillen me nipat dhe mbesat e tyre si dhe me nuset e tyre. Cfare roli ka gjyshja sipas saj.

A duhet të rrisë nipat dhe mbesat? Jo, ata duhet t’i rrisin prindërit e tyre sepse ata i kane bere dhe ata e dine me mire pavaresisht se gjyshet i duan shume. Gjyshja duhet të ndihmojë të rinjtë të përballojnë dhe të ndërtojnë rutinën e re të të jetuarit si dhe pjesen ekonomike dhe ide per te rinjte.

Gjyshja e mirë vazhdon të jetë nënë, për vajzën e saj dhe te jete gjithmon me te, apo nusen, që sapo është bërë nënë. E inkurajon nënën e re, që çdo gjë mund dhe duhet t’ia bëjë vetë fëmijës. Ajo e nxit dhe e siguron, se është në rrugë të mbarë, sepse kështu i ka ndodhur edhe asaj se dhe gjyshja kur ishte e re kerkonte nje jete te tille ti ishte vete duke edukuar femijen dhe jo vjerra e saj.

Gjyshja e mirë nuk i thotë nënës së re, “ti s’di” dhe mund ta dëmtosh fëmijën, meqenëse nuk di, kështu, do përkujdesem un. Kjo mënyrë është vetëm e dë.msh.me, si për fëmijën ashtu edhe për nënën e re.

Fëmija do të rritet nga nëna e tij, sepse vetëm me atë, nënën, mund të ndërtojë atë lloj sigurie dhe be.simi për jetën, që bën të mundur, një jetë sa më pak prob.le.ma.tike në të ardhmen.

Por megjithate ne cdo familje situatat jane te ndryshme dhe cdo familje ne fund e di vete llogarine.

Ne fund rendesi kane qe te jene mire mes tyre dhe te kene nje jete te qete dhe pa zenka kjo eshte me e bukura e jetes ne familje.