Pasi pedagogia e njohur Iris Luarasi nxorri emrat e personazheve të njohur të ekranit se kishin mbetur ne klase kur kishin qene nxenes te saj, ka pasur shume reagime dhe kritika ne drejtim te pedagoges. Disa prej te cilave edhe nga koleget e saj duke u shprehur se ajo beri gabim pasi në asnje menyre nuk duhet te nxirren sekrete e nxenesve.
Një reagim ka bere edhe vete moderatorja te cilit iu permend emri, Arbana Osmani duke shpjeguar dhe justifikuar veten ne nje fare menyre duke perdorur dhe nota ironie.
Se fundmi ka reaguar edhe gazetari Drini Zeqo me nje status ne Instagram

Edhe ai gjithashtu nuk i ka kursyer kunjat ne drejtim të pedagoges duke i kujtuar se nuk eshte dicka per tu mburrur te jesh ne vendin e sasj