Vajza nga Elbasani Aurela Kullolli pasi ka mbaruar Fakultetin e Mjeksis me notat 10 ajo deshiron te vazhdon praktiken prandaj prinderve te saj.

Ajo tregon se deshiron te jete prane tyre, por po mendon qe te shkoj ne Gjermani pasi shteti Gjerman i ka ofruar burs per te mesuar gjuhen e specializuar mjekesore si dhe per te marre licencen e punes pas kursit.

Me vjen keq, tregon ajo, qe vendi yne nuk i ofron asgje dhe ne te rinjt marrim rruget drejt emigrimit.

Do te duhej te na vleresonin me shume.Dhe jo ti lejn te rinjte ne harrese.