Eneda Tarifa eshte nje nga kengetaret me te mira te vendit tone.Ajo ka nje super ze te bukur dhe kengete e saj gjithmon kane qene ndryshe.

Por ajo sot ka folur per jeten e saj private.Tashme e dime se ajo eshte divorcuar dhe jeton me vajzen e saj.

Por e pyetur ne Thumb on si shkon jeta me ish bashkeshortin ajo thote se ruaj miqesine per shkak te vajzes.

“Marrëdhënia jonë është tepër e mirë shoqërore. Kujdesemi për vajzën në mënyrë të barabartë dhe sigurisht në eventet e saj më të rëndësishme ne jemi atje që të dy”- tha këngëtarja.

Ndërsa në lidhje me një lidhje të re ajo ka thënë:

“Jo. Kam përshtypjen që nuk dua njeri për momentin në jetën time. Fare. Kam shumë gjëra për të bërë tani.”- ka thënë kengetarja.