Pas Videos se këngëtares Jonida Maliqi me Flori Mumajesin
Romeo Veshaj merr vendimin e ri.

Ai ka fshire ne fotot qe ishte bashke me Joniden menjehere pas lajmit.

Romeo nuk e ka pritur mire videon e Florit me Joniden dhe ka shkuar te nje studio tatu per te prishur simbolin qe ai kishte ne trupin e tij per dashurine e tij me Joniden

Ai e ka fshirë tatuazhin nga trupi i tij.

Aktori ka ndarë foto nga studio e tatuazheve, ku tregon se po mbivendos një tatuazh tjetër, në të njëjtin vend që gdhendi dedikimin për Jonida Maliqin.

Jeta eshte e gjate qe keshtu histori te reja do rilindin per te dy.