Lekundjet sizmike nuk paskan te mbaruar.Pas Ballkanit dhe disa vendeve te tjera tani rradhen e ka Puerto Riko.

Ndaj autoritet lajmerojne banoret te bejne kujdes dhe te jene te vemendshem.

Lekundjet filluan ne 5 te mengjesit dhe me 5 kilometra thellesi.

Nuk raportohet te lenduar por deme ne banesa kane qene te shumta.