Jemi ne stinen e dimrit dhe bora sapo filloi.
Malet e Korces dhe Pogradecit kane filluar te mbushen me debore ne majat e tyre.

Por ne Prevalle ka pasur reshje te dendura debore.

Tani filluan dhe fotografite e para per kete vite dhe debora filloi.

Dhe ne ditet ne vazhdim reshjet e debores do te vijojne dhe temperaturat do te ulen.