Nje mrekulli e vertete.Nena lind femijen e dhjete.E ku ka me bukur.

Lauren lind femijen e saj te dhjete dhe te gjithe femijet e tjere ishtin te gezuar.

Megjithese e veshtire jeta e saj ka pesuar nje transformim te madh.Ndryshe nga shoqet e saj qe rrine rehat asaj i duhet te merret me femijet gjithe diten.

Te rritesh dhjete femije eshte dicka e madhe shume e veshtire megjithese shteti anglez te jep shume lehtesime.

Por me gjithate ne i urojme jete te gjate dhe jete te lumtrur.