Ariana dhe Ermal Fejzullahu, u bënë prindër për herë të 4 me ardhjen në jetë të një vajze te bukur. Ato i vun emrin Ana.Ajo eshte shume e bukur dhe ne i urojme jete te gjate dhe plot lumturi ne jeten e saj.

Ne nje interviste Ariana ka thene dhe ermin e vajzes e cila quhej Ana qe do te thote shkurtimi i emrit qe ajo ka.Por nese do kisha lindur djal menduam qe emrin do i ja vinim Mali shkrutimi i emrin Ermal.

Por ajo nuk do ta le me kaq ajo do te bej me shume femi dhe mendon dhe per nje femi te 5 deri ateher le te shpresojme qe te kete djal dhe emrin tia ve Mali ne nder te burrit te saj Ermal.

Ne i urojm nje jete te lumtur ne familjen e saj.