Shiu i diteve te mbreshme solli dhe nje tjeter dite te veshtir per njerezi qe jane vendosur prane stadjumit apo ne fushen e sportit ne Thumane.

Pas gjithe asaj qe ndodhi dimri ka trokitur dhe shirat kane filluar.Ditet e tyre jane bere te veshtira dhe ne shpresojm qe qeveria dhe organizatat tua lehtesojne jeten.

Por ne cadrat ku ndodhen ata ka filluar te futet dhe shiu brenda gazetari Elidon Ndreka se janë me dhjetëra familje që janë strehuar aty ndërkohë që një pjesë tjetër është transferuar për në një hotel në Shëngjin. Një pjesë e madhe kanë zgjedhur të kalojnë natën në automjete pranë banesave.

Video