Historia e Stresit dhe Keisit vazhdon të diskutohet nëpër portale dhe çdo veprim i çiftit po komentohet dhe cdo koment analizohet dhe vleresohet

Megjithese ai po perpiqet te rikthehet me ishin e tij dhe duke marr nje kthese ne jeten e tij.

Por Keisi vazhdon jeten e saj nje jete te re ne Amerike.

Dhe nuk dihet se si do te marr historia e tyre.

Por ajo ka nje mardhenie shume te mire me nenen e Stresit dhe pse cifti eshte ndare.

Por nena e Stresit ka ber nje koment te bukur ne profilin e saj dhe ja cfare i shkruan.

“Bukur Kejsiiii”, i shkruan ajo ndërsa Keisi ia kthen: “Mimiii ime”, shoqëruar me një zemër.