Si gjithmon euro ne muajin dhjetor shenon renien me te madhe gjate gjithe vitit.

Por ne muajin janar euro perseri rifiton pike kundrejte lekut.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë një euro u këmbye sot me 121.97 lekë, apo rreth 0.20 pikë më shumë.

Euro e mbylli vitin 2019 në kuotën e 122 lekëve, nga mbi 125 lekë që nisi 2019-a, sipas të dhënave të Bankës së Shqipërisë.

Ndersa dollari amerikan u këmbye gjatë ditës së sotme me 108.98 lekë, apo rreth 0.34 pikë më shumë se sa mbylli vitin 2019.

Besojme se muajt ne vazhdom euro do te marre me shume pike dhe te shkoje ne nivelin e muajve me pare.

Por deri ate here lete presim dhe shpresojme.