Pas disa ditesh gjendet vazja qe humbi ne Prishtine.

Ajo jetonte ne Austri por gjate dites qe do rikthehej atje ajo humbi në njërën prej rrugëve të Fushë-Kosovës.

Ata thote se:E kemi gjetur vajzën. Tani është duke u marrë në pyetje nga Policia e Kosovës. Motra e vet e ka gjetur, e ka parë një makinë të dyshimtë dhe ata personat kanë ikur”

Ajo humbi 2 dite para se te vinte dhe tani vjen ky lajm i mire qe eshte gjetur.

Shpresojm qe vajzat duhet te kene kujdes nga njerezit e huaj dhe qe nuk i njohin se mund te perfundojne ne situata te ndyrshme.