Moderatorja e programit Mos i fol Shoferit Rudina Dembacaj eshte ndaluar nga policia ose per shkak per pargimit te gabuar ase ka qene duke perdorur telefonin.

Pas divorcit belat nuk paskan fund per aktoren e talentuar.

Ajo shihet që po flet me një police dhe më pas Rudina zbret nga makina.

Nuk e dimë nëse policja i tërheq vëmendjen për diçka, si p.sh. përdorim celulari apo parkim i gabuar.

Gjithsesi, ajo shfaqet me një veshje që kushton shtrenjtë si dhe makina që përdor duket e viteve të fundit, me një çmim disi të lartë.