Tashme vjen nje lajm i mire.

Patentat shqiptare do te njihen edhe ne Greqi.

Kjo eshte nje marreveshje e nisur qe prej disa vitesh dhe miratimi i saj mund ti japi zgjidhje pergjithmone problemeve te shumta te shqiptareve.

Por kjo pritet te ndodhe brenda pak ditesh, ku do te miratohet ne parlamentin helen me votim.

Njohja e patentave shqiptare ne shtetin grek do te lehtesoje bashkeatdhetaret tane qe kane pasur veshtiresi me patentat greke.

Keshtu, pas miratimit te kesaj marreveshjeje, te gjithe shqiptaret qe kane leje drejtimi shqiptare, do te kene mundesi te levizin brenda Greqise me to pa asnje problem me makinat e tyre.

Gjithsesi presim miratimin e kesaj ne parlamentin grek dhe pastaj ata qe duan mund te bejne konvertimin e patentes shqiptare ne Greqi.