Xhulia 24 vjecare eshte ne kerkim te nenes se saj biologjike.

Ajo jeton ne itali dhe eshte rrit nga prinderit qe e biresuan.

Pasi zbuloi se ajo eshte biresuar ajo kishte gjet certifikaten e vertete te lindjes 8 prill 1995.

Ajo ishte perpjekur me gjet nenen e saj por nuk ia kishte arritur.

Por endrra e saj permbushet ne emisionin Ka nje mesazh per ty.

Dhe nena ishte ne kerkim te vajzes por per shkak te rrethanave te jetes ajo nuk e kishte rritur.

Tani endrra e tyre u be realitet.