Pas 24 vite martese familja Kobashi behet me femi.

Eshte nje kenaqesi e madhe dhe nje enderr e bere realitet.

Familja nga Prizreni Kabashi po feston sepse pas 24 viteve ajo u be me femi.

Ajo lindi ne 28 nentor dhe per ta nderuar kete dite te bukur per popullin Shqiptar i vuri emrin Flamur.

Flamuri lindi ne spitalin amerikan ne Prishtine dhe eshte ne gjendje shume te mire.

Urime familjes Kabashi dhe i urojme jete te lumtur