Me ane te nje statusi ne Instagram, moderatorja e ekranit te viteve te fundit, Amarda Toska ka lajmeruar se do t`i rikthehet ekranit.

Ami e postoi vidjon nga mbledhja e stafit te portokallise dhe perkrah shkruante ‘Shtepi e embla shtepi’.

Por ne ‘Portokalli’ nuk do te kthehet vetem Ami por edhe Ermali.

Gjate nje interviste ne Top Channel, Altin Basha si regjisor spektaklit tregoi se per Vit te Ri ‘Portokallia’ ka mbledhur se bashku emrat me te rendesishem te tij gjate viteve.

Shume nga emrat me te rendesishem te ‘Portokallise’ nder vite si Mariana Kondi, Bes Kallaku, Eneda Tarifa, etj do i bashkohen humorit me te preferuar te te gjithe shqiptareve ne date 31 dhjetor.