Para se të vija në Gjermani, rroga e infermieres m’u duke shume e lartë…një infermiere nga Shqipëria rrëfen për Deutsche Wellen se si eshte historia e saj.

Ajo eshte një nënë e cila ka provuar një eksperience të re ne Gjermani dhe flet per jeten e saj të re atje.

Ajo ka ardhur nga shqiperia per ne gjermani dhe punon infermiere.

Jeta e saj nuk ishte e lehte pasi fillimi ishte i veshtire.

Ja si ndodhi historia e saj.