Nje pakje shume e bukur ka ndodhur ne Australi ku shikohet nje kangur qe perqafon nje femer.

Ai e perqafon ne shenje mirenjohje dhe e falenderon ate duke e perqafuar.

Sa shume kemi nevoj per perqafime dhe dashuri.

Për dallim nga njerëzit, kafshët kurrë nuk harrojnë të na falënderojnë për dashurinë dhe kujdesin që u japim atyre. Këtë e vërteton edhe sjellja e këtij kanguri, pasi që i shpëtohet jeta nga vullnetarët në Australi.

Vepra e mire nje dite do te shpreblehet dhe ne kete rast vepra e mire shperblehet me nje perqafim.