Histori te tilla i kemi pare ne filma dhe neper lajme jashte vendit tone.

Por ja qe dhe ne Shqiperi ndodhi ne Durres ne lagjen e ish kenetes.Nje pallat eshte thithur nga toka.

Duket e pabesueshme kur shikon 5 kate pallate te zhytur dhe ku ka ngel vetem papafingo.

Banoret jane habitur se si nje pallat i till humb ne toke.

Por per fat te mire banoret jetojne jashte dhe kjo mund te jete nje lehtesim per ta per te jetuar.