26 Nentori 2019 do jete dit qe do shenohen ne historine Shqiptare.E njejte kjo dite do te jete dhe per kengetaren e Parashivi Simaku.

Pallati i saj i banimit eshte ka jetuar ne 1997 eshte demtuar dhe ka renie suvaja.

Ani Simaku jeton me familjen e tij në shtëpinë e hallës së tij, Parashqevi Simaku dhe rrëfen për “ABC News” telefonatën që ka pasur me këngëtaren e njohur pas tërmetit. Sipas tij, shqetësimi kryesor i këngëtares është lidhur më shumë me familjarët sesa me dëmet që godina pësoi.

Ani Simaku: “Kur e mori vesh na mori direkt në telefon e përjetoi shumë . Gjëja e parë që pyeti ishte ‘a jeni mirë të gjithë’…përjetimi ishte shumë ”.

Megjithate Parashivia jeton ne amerike dhe atje ka nje jete tjeter.

video