Ne statuset e perditshem te Rames ne facebook sot eshte njoftuar se jane derdhur nepr llogarite perkatese paga 40 mije lekeshe dhe me nje llogariteje te thjeshte jane mbi 30 mije llogari.

Gjithsesi Rama ka shkruar se jane edhe rreth 25 mije njerez te there qe do duhet te paguhen me kete page. Ketu ai i rikujtoi edhe nje here punedhenesit se kane afat deri ne mesnate qe te deklarojne punonjesit pasi ne te kundert ata do te gjobiten.

Por edhe vete punonjesit nuk do te mbeten vetem sepse diten e hene qeveria do te derdhi menjehere ne llogarine e tyre 40 mije leke.

Ja postimi i plote i Ramës:

LAJM I MIRË: KA KALUAR 30 MIJËSHIN NUMRI I PAGAVE 40 MIJË LEK TË DERDHURA NË LLOGARITË E PUNONJËSVE QË NUK E KISHIN MARRË MBËSHTETJEN FINANCIARE TË QEVERISË, SI PASOJË E MOSAPLIKIMIT NGA ANA E PUNËDHËNËSVE????
Faleminderit punëdhënësve që reaguan pozitivisht ndaj apelit tonë????

???? SIPAS LLOGARIVE TË DREJTORISË SË PËRGJITHSHME TË TATIMEVE JANË EDHE AFRO 25 MIJË TË TJERË QË DUHET TË PAGUAJMË, PRANDAJ U KUJTOJ PUNËDHËNËSVE QË S’KANË APLIKUAR ENDE SE AFATI PËR TA SKADON TË PREMTEN, 5 QERSHOR, NË MESNATË

Kush nuk do të bëjë aplikimin për punonjësit e vet do të paguajë gjobë, ndërsa të gjithë punonjësit e lënë pa mbështetjen e punëdhënësit, NUK DO TË JENË VETËM! SEPSE NE DO T’U DERDHIM MENJËHERË 40 MIJË LEKËT NË LLOGARINË E TYRE NGA E HËNA E ARDHSHME❤️

Sot ka kaluar në thesar për lëvrim javën e ardhshme, shuma e Pagës së Tretë të Luftës????
Shifra totale e të gjithë të asistuarve me tre Pagat e Luftës apo Pagën 40 mijë Lek, parashikojmë të shkojë në afro 250 mijë persona????

*Në fund e gjithë lista e pagesave për këtë thuajse çerek milionë motra e vëllezër, do të jetë publike, që mos kemi llafe kur i thonë fjalës???? – po edhe që askush, asnjë person i vetëm të mos mbetet pa marrë atë që i takon, nëse për çfarëdo arsye do të mbetet i papërfshirë