Ata u larguan nga familja mbreterore dhe ata nuk u menduan pasojat qe do te kishin largimi i tyre.

Por pasi ata moren vendimin per tu larguar moren dhe shume pakenaqesi nga populli britanik po dhe nga mbreteresha.

Si fillim ato nuk do të kenë më titullin Sussex dhe si pasojë duhet ta heqin atë nga të gjitha bizneset që kanë! Pas kësaj ato nuk do të jenë më pjesë e asnjë evenimenti në emër të familjes mbretërore.

Ata u larguan per shkak te mediave qe po ja benin jeten e veshtire duke fotografuar cdo gje qe benin dhe po ndodhte e njejta histori me princese Dianen me nenen e tyre.

Por së fundmi është konfirmuar dhe një lajm tjetër i cili ka të bëjë me jetën e çiftit. Populli britanik firmosi një peticion për mos të paguar më taksat për Meghan dhe Harryn.

Kjo gjë do të ndodhi në të njëjtën datë që ato do të heqin dorë nga çdo gjë që ka lidhje me familjen mbretërore, në 31 Mars të këtij viti.

Pas kësaj mesa duket për Meghan dhe Harryn nuk do të dëgjojmë kaq shumë!