Historia e Olsit dhe bashkeshortja e tij ka qene histori me perfolur ne media dhe ja qe histori te tilla jane shume te ndjeshme per shqiptaret.

Pasi doli nga gjendja kritike per jeten ai tani eshte mire dhe ka dhene intervista dhe per mediat.

Ai thote se e gjithe historia ka ndodhur per shkak te mangallit me prush.Dhe pasi kane rene ne gjume nuk kane marre me vesh asgje.

Por mjeku ligjor thote qe duhen 30 deri ne 40 dite qe te dale e verteta sipas tyre.

Pasi te analizohen te gjitha substancat dhe te mbarojme me analizat me pas ne do te japim konfirmimin tone te vertete.

video