Alvin Berisha djali qe u largua nga kampi ne Siri diten e djeshme ai ka arrdhur ne shtepin e tij duke takuar babain dhe motrat.

Pasi ai takoi te gjithe donte te takonte dhe gjyshin.Por gjyshi shkoj dhe e takoj ate pasi e kish marre shume malli.

Me ne fund ai eshte i gezuar sepse atje e priten te gjithe dhe komshinjte e pallatit.

Ne videon me poshte do te shikoni se si Alvini takon gjyshin me mall.

https://youtu.be/WZ6cIE__0T8