Lekundjet sizmike tani jane bere pjese e jetes se Shqiptareve.Por e mira e tyre eshte se lekundjet sizmike jane me fuqi te ulet.

Keshtu ka ndodhur dhe sot ne oren 10:00 ku nxenesit e shkolles kane dalur jashte pasi shkolla eshte lekundur.

Lekundjet kishin fuqinë 3.4 ballë të shkallës Rihter dhe u regjistrua në orën 10.00 me thellësi 27 kilometra.

Epiqendrën 32 km në veriperëndim të Tiranës, 14 km larg Mamurrasit. Ai kishte fuqinë 3 ballë të shkallës Merkali.

Shtatë minuta më vonë u regjistrua dhe një lekundje 2.2 ballë të shkallës Rihter dhe intensitetin makrosizmik 4 ballë të shkallës Merkali.Ndaj lekundjet jane duke u qetesuar ndaj mos u shqetesoni.