Halil Kastrati, bamiresi i madh ka dhuruar 18 milion euro vetem brenda ketij viti.

Kjo eshte e vetmja gje qe mund ti poshteroje politikanet e Kosoves qe thone se ‘i duan te miren Kosoves’.

Deri me tani ai ka dhuruar 5 mije pako me ushqime qe kapin vleren e 55 eurove per cdo pako.

Ne total llogariten pra diku tek 225 mije euro shpenzime.

Bamiresi i madh ka ndertuar 46 banesa dhe shtepi per te varferit ne vlere 1 milion e rreth 300 mije euro.

E nese ai do vazhdoje me kete ritem i bie qe brenda vitit ai te kete bere nje donacion prej 18 milion euro qe ia kalon cdo ministri.

Kjo eshte dicka madheshtore qe per popullin eshte mrekulli.